Είσοδος στον λογαριασμό σου
Το καλάθι μου: {{countCartProductPieces}} {{ countCartProductPieces > 1 ? 'Είδη' : 'Είδος' }}

Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν Μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής από 20€

Ένα αγόρι γνωρίζει ένα αγόρι
Βιβλίο της σειράς: Heartstopper
Λεπτομέρειες Βιβλίου
Θεματολογία: Φιλία, Διαφορετικότητα, Ανθρώπινες σχέσεις
Trigger Warning: Εκφοβισμός - bulling, Διακρίσεις εις βάρος ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, Διατροφικές διαταραχές
ISBN: 978-960-653-917-6
Ξενόγλωσσος τίτλος: Heartstopper 1
Μετάφραση: Τατιάνα Γαλάτουλα
Εικονογράφος: Alice Oseman
Έκδοση:
Ημερομηνία έκδοσης: 22/06/2022
Αριθμός σελίδων: 288
Format: Paperback
Μέγεθος: 15,3 x 23,4
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένο Βασίλειο
Ηλικίες: 12+
Περιγραφή
Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της νεανικής σειράς HEARTSTOPPER από τη βραβευμένη Alice Oseman Ένα αγόρι γνωρίζει ένα αγόρι.
Τα δύο αγόρια γίνονται φίλοι.
Τα δύο αγόρια ερωτεύονται.

Ο Τσάρλι και ο Νικ πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο, αλλά δεν έχουν γνωριστεί ποτέ... ώσπου μια μέρα κάθονται στο ίδιο θρανίο. Δεν αργούν να γίνουν φίλοι. Και ο Τσάρλι δεν αργεί να ερωτευτεί τον Νικ, παρόλο που είναι σίγουρος ότι δεν έχει καμία ελπίδα.
Όμως ο έρωτας φέρνει τα πάνω κάτω, και ο Νικ αρχίζει να ενδιαφέρεται για τον Τσάρλι περισσότερο απ’ όσο θα μπορούσαν να φανταστούν κι οι δυο τους.

Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις coming out στην εφηβεία κυκλοφορώντας με όλο το θάρρος της νιότης σου; Πώς θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους γονείς, τους φίλους, τους συγγενείς;

Αυτά τα ΝΕΑ graphic novels περιγράφουν τη σχέση δύο νέων αγοριών και εκφράζουν την ανάγκη για μια κοινωνία μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις· μακριά από διακρίσεις και ομοφοβία.

Τα βιβλία της σειράς:
Βιβλίο 1: Ένα αγόρι γνωρίζει ένα αγόρι
Βιβλίο 2: Φιλί
Βιβλίο 3: Αποκάλυψη
Βιβλίο 4: Ταξίδι
Αξιολογήσεις
Αξιολόγηση
Fay / 27-12-2022
(5)
Το βιβλίο ήταν υπέροχο. Θα ήθελα όμως να πω στον "κύριο" Evangelo που σχολίασε εδώ, ότι πρώτον το υπουργείο παιδείας δεν θα τον βοηθήσει καθόλου και δεύτερον ότι δεν πάμε κατά διαόλου λόγω των ομοφυλόφιλων. Δεν υπάρχει τίποτα παράξενο και εξωπραγματικο σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Αλλα σε μια τόσο πατριαρχικη χώρα, που πραγματικά όλοι είναι κλειστομυαλοι, ποτέ κανείς δεν θα δεχτεί το διαφορετικό που είναι και φυσιολογικό. Για όσους θα πουν δεν είναι φυσιολογικό, έχει αποδειχθεί σε θέμα βιολογίας ότι συμβαίνει αυτό κατά τη διάρκεια της κύησης και αναπτύσσεται όσο μεγαλώνει κάποιος με τα ερεθίσματα που δέχεται. Δεν είναι φυσιολογικό για εσάς τους "χριστιανούς και" θρησκους" που ενώ ο Χρίστος αγαπάει και νοιάζεται για όλους τους ανθρώπους, εσείς κολλάτε στο αν θέλει το ίδιο φύλο. Και βάζω τις παραπάνω λέξεις σε εισαγωγικά μόνο και μόνο επειδή δικαιολογειτε πολλές φορές αυτό το ζήτημα σε σχέση με τη θρησκεία, όμως όταν βρίζετε χριστοπαναγιες και κάνετε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λένε τα ιερά βιβλία ειναι όλα καλά. Για αυτό "κυριε" Evangelo κοιταξτε τα δικά σας χάλια και σταματήστε να νοιάζεται για το αν το διόπτρα αποφάσισε να εκδοσει βιβλία που έχουν πρωταγωνιστές γκει.
Αξιολόγηση
Evangelos / 18-07-2022
(5)
Ντροπή μεγάλη! Θα ενημερωθεί και το υπουργείο παιδείας. Καλά δεν βλέπετε ότι πάμε κατά διαόλου! Πρέπει να το τερματίσουμε;
Αξιολόγηση
eliz_white (on Instagram) / 15-07-2022
(5)
Το πρώτο βιβλίο είναι κυρίως εισαγωγικό. Μαθαίνουμε τους χαρακτήρες, τις ανησυχίες και τα προβλήματα τους που θα αναλυθούν στην συνέχεια, και τις σχέσεις μεταξύ τους. Ζούμε το ταξίδι ενός αγοριού που δεν είναι σίγουρος για την σεξουαλικότητα του και προσπαθεί να μάθει τον εαυτό του. Να καταλάβει που ανήκει και γιατί πρέπει να μην ντρέπεται για αυτά που νιώθει.Είναι ένα απίστευτα γλυκό βιβλίο που δεν θα θες να αφήσεις από τα χέρια σου, ενώ τελειώνοντας το θα διψάς για τη συνέχεια. Είναι η αρχή μιας μαγευτικής ιστορίας. Αληθινή και με πολύ βάθος.