Είσοδος στον λογαριασμό σου
Το καλάθι μου: {{countCartProductPieces}} {{ countCartProductPieces > 1 ? 'Είδη' : 'Είδος' }}

Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν Μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής από 20€

Το τέλειο λάθος
Βιβλίο της σειράς: Μια ιστορία ακόμα
Λεπτομέρειες Βιβλίου
Θεματολογία: Ιστορικό
ISBN: 978-618-5394-83-7
Ξενόγλωσσος τίτλος: The duke is mine
Μετάφραση: Ιωάννα Παπαγεωργίου
Έκδοση:
Ημερομηνία έκδοσης: 27/01/2021
Αριθμός σελίδων: 456
Format: Paperback
Μέγεθος: 14,0 x 20,5
Χώρα προέλευσης: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Περιγραφή
Για την Ολίβια Λίτον, ο αρραβώνας της με τον δούκα του Κάντεργουικ είναι περισσότερο κατάρα παρά ευλογία. Τουλάχιστον όμως, η κοινωνική του τάξη θα βοηθήσει τη δίδυμη αδελφή της Τζορτζιάνα να παντρευτεί τον γοητευτικό Τάρκιν, δούκα του Σκονς.
Για την Τζορτζιάνα είναι ο ιδανικός σύζυγος για όλους τους λόγους... εκτός από έναν: Ο Τάρκιν είναι ερωτευμένος με την Ολίβια.
Μπορεί η Τζορτζιάνα να είναι η ιδανική νύφη και απόλυτα έτοιμη να γίνει μια δούκισσα, αλλά η φλογερή και δυναμική Ολίβια του προκαλεί έναν ανεξήγητο πόθο. Καθώς κανένας από τους δύο δεν μπορεί να αντισταθεί, κινδυνεύουν να διαλύσουν τα πάντα: τον αρραβώνα της Ολίβια, τη δυνατή σχέση με την αδελφή της, αλλά και τη δική τους εύθραυστη αγάπη.

Θα παραδοθούν στον έρωτά τους; Υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που μπορεί να τους σώσει και σε αυτό κρύβονται οι πιο καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή όλων.

Μια ανατρεπτική και συνάμα υπέροχη παραλλαγή του παραμυθιού Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι.

Τα βιβλία της σειράς «Μια ιστορία ακόμα»:

1. Η πεντάμορφη και το τέρας
2. Ένα φιλί τα μεσάνυχτα
3. Το τέλειο λάθος
Αξιολογήσεις